X
GO

 

Добредојдовте во Контакт центарот на Управа за јавни приходи

 • ИНФОРМ@

  Користете ја Информ@ за пристап до сите прашања и одговори од даночната пракса.

  повеќе

 • ЗАКАЖИ СРЕДБ@

  За специфични прашања и консултации, закажете термин за средба со даночен агент.

  повеќе

 • ИНФО ЦЕНТАР
  0800 33 000

  Телефонски даночни услуги и контакт за сите прашања.

  повеќе

 • ПРИЈАВИ
  НЕПРАВИЛНОСТИ 198

  Бидете наш партнер во спречување даночна евазија.

  повеќе